Outlook email instellingen voor iPhone

Outlook
Op deze pagina vind je de Outlook mail instellingen voor iPhone. Naast een overzicht met de imap en pop3 server mailinstellingen van Outlook, bieden wij een uitgebreid stappenplan om jouw Outlook email op een iPhone in te stellen. De exacte stappen kunnen per model verschillen, maar alle benodigde instellingen zijn hier terug te vinden. Mocht je er niet uitkomen of denk je dat er iets niet klopt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina!

Mail instellingen Outlook

POP / IMAP imap
Inkomende server outlook.office365.com
Inkomende poort 993
SSL (beveiliging) inkomend ssl
Uitgaande server smtp.office365.com
Uitgaande poort 587
Inloggen vereist yes

iPhone stappenplan voor Outlook mail

1 Open 'Instellingen', klik op 'Wachtwoorden en accounts' en 'Voeg account toe'.

Klik op uw provider naam als deze in het overzicht staat, of klik op 'Anders'

2 Zorg dat 'Email' is aangevinkt en klik op 'bewaar'.

Uw email account is nu opgeslagen. In de volgende stappen checken we of alle instellingen goed staan.

3 Klik op uw zojuist aangemaakte email-adres en kies 'Geavanceerd'. Zorg dat de volgende gegevens goed staan onder 'Inkomende gegevens':

Gebruik SSL: aan
Authenticatie: wachtwoord
Serverpoort: 993

4 Ga terug naar het vorige scherm en klik onder 'Uitgaande gegevens' op smtp.office365.com. Zorg dat de volgende gegevens goed staan:

Gebruik SSL: aan
Authenticatie: wachtwoord
Serverpoort: 587

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over het instellen van email op je iPhone of denk je dat je een andere Outlook kunt helpen? Laat hier onder een bericht achter!

 • Ik heb problemen met het instellen van mij Outlook op iPhone en iPad. Mijn account gaat via hostnet.nl

  3 гады таму
 • Folders in your mailbox hoe geraak ik daar vanaf

  3 гады таму
 • Ik heb de instructies opgevolgd, maar helaas lukt het niet om Outlook op mijn Iphone 7 te installeren. Geen idee wat ik nu moet doen

  4 гады таму
 • Hoe ontvang ik mijn mails van mijn iPhone ook op mijn iPad

  4 гады таму
 • Geachte, Als ik een E-Mail schrijf naar een mijnheer X en ik krijg daar een antwoord op van Mijnheer X staat het antwoord onder het bericht dat ik hem heb gestuurd, graag had ik het antwoord bovenaan gekregen. Ik weet dat dit moet aangepast worden bij ” instellingen”, maar ik krijg het niet voor elkaar, kunt u mij de juist weg tonen. Ik heb naar mogelijke oplossingen gezocht bij Jimmobile “stel u gsm of tablet in” en naar de juist toestel gezocht en gevonden, maar het leidde niet naar de oplossing!!! Groeten.

  5 гадоў таму
 • Krijg mijn mails niet binnen kan wel verzenden.

  7 гадоў таму
 • Krijg geen mails binnen op i phone kan wel verzenden. Heb een pre pay kaart van base op mijn lap top heb ik outlook.

  7 гадоў таму
 • Hallo ik heb alles gedaan en dan krijg kan geen verbinding maken met e-mailserver om uw accountgegevens te verifiëren. Geen reactie van server

  7 гадоў таму
 • Folders in your mailbox have name conflicts One or more folders in your mailbox have name conflicts with others or system reserved names. Hi Normaal gebruik ik gmail maar sinds kort gebruik ik ook hotmail ter vervanging van telenetmail maar bijna elk halfuur krijg ik onderstaande melding. Hoe kan ik dit problaam oplossen? Folders with these names can't be downloaded by your IMAP e-mail program. Notes Please connect to your mailbox using your Web browser and rename those folders. Once renamed, those folders will be displayed in your IMAP e-mail application correctly.

  7 гадоў таму
 • Ik geraak niet op mijn Outlook account

  8 гадоў таму