Yahoo email instellingen voor Outlook

Op deze pagina vind je de Yahoo mail instellingen voor Outlook. Naast een overzicht met de imap en pop3 server mailinstellingen van Yahoo, bieden wij een uitgebreid stappenplan om jouw Yahoo email op een Outlook in te stellen. De exacte stappen kunnen per model verschillen, maar alle benodigde instellingen zijn hier terug te vinden. Mocht je er niet uitkomen of denk je dat er iets niet klopt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina!

Mail instellingen Yahoo

POP / IMAP imap
Inkomende server imap.mail.yahoo.com
Inkomende poort 993
SSL (beveiliging) inkomend ssl
Uitgaande server smtp.mail.yahoo.com
Uitgaande poort 587
Inloggen vereist yes

Outlook stappenplan voor Yahoo mail

1 Start Outlook, klik op het tabblad bestand en klik in de categorie informatie op Accountinstellingen.

2 Klik in het tabblad Email op Nieuw.

3 Schakel Serverinstellingen in en klik op volgende.

4 Selecteer Internet-e-mailadressen, klik op volgende en vul de volgende gegevens in onder gebruikersgegevens:

Uw naam: uw volledige naam.
E-mailadres: uw volledige e-mailadres.

5 In het vak Type Account onder Servergegevens selecteer je imap en vul je de volgende gegevens in:

Inkomende e-mail: imap.mail.yahoo.com
Inkomende poort: 993

Uitgaande e-mail: smtp.mail.yahoo.com
Uitgaande poort: 587

6 Onder Aanmeldingsgegevens vul je de volgende instellingen in:

Email: uw Yahoo email-adres
Wachtwoord: uw Yahoo email-wachtwoord

Aanmelden met beveiliging: ssl

7 Klik op Accountinstellingen testen. Als alles goed gaat klik je op volgende en vervolgens op voltooien.

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over het instellen van email op je Outlook of denk je dat je een andere Yahoo kunt helpen? Laat hier onder een bericht achter!

 • Ik heb terug een poging gewaagd om mijn Yahoo mail op Outlook laten te draaien. Het heuvel blijft gestaan. Ik krijg al mijn gezonden emails opgeladen en niets van mijn inkomende mails. Wat moet ik doen?

  1 месяц таму
 • Ik heb terug een poging gewaagd om mijn Yahoo mail op Outlook laten te draaien. Het heuvel blijft gestaan. Ik krijg al mijn gezonden emails opgeladen en niets van mijn inkomende mails. Wat moet ik doen?

  1 месяц таму
 • Ik draai op OUTLOOK Microsoft 365 Windows 10, in pop outlook mail had ik 4 exchange accounts, Twee op outlook,com, een op gmail en een op yahoo, Yahoo is mijn hoofd email adres sinds 1992 gekend door mijn 800 contact personen Onlangs verander ik mijn paswoor in outlook en flop mijn outlook pop applicatie laad mijn inkomende e-mails van Yahoo niet meer op,. Na 3 uur chatten met Microsoft assitance (ik heb een contract) wordt het erger, Mijn Yahoo exchange account vliegt eruit, Ik had niets meer, Ik herstel zelf mijn exchange account Yahoo in Outlook, Wordt door Outlook geinstaleerd zonder opmerkingen, Ik krijg Yahoo in mijn POP, er word opgeladen zonder opmerkingen, Maar er zit niets in mij inbox, ik kan e-mails versturen langs Yahoo van uit Outlook, Wie moet ik contacteren? Yahoo of Outllook, Dank U voor U geduld V GHYSELS

  3 месяцы таму
 • Beste, Ik krijg steeds de melding dat ik geen verbinding kan maken met de server. Mijn yahoo mail via Outlook werkte prima tot 2 weken geleden dat melding steeds kwam. Ik kan geen email meer ontvangen of verzenden. Via de applicatie op mijn telefoon is er geen probleem

  7 месяцаў таму
 • Ik krijg steeds de melding Username or password is incorrect

  10 месяцаў таму
 • Geachte, ik kan weer niet inloggen op mijn account

  3 гады таму
 • lukt niet om verbinding te maken: "The username or password for this account is incorrect , or IMAP access is disabled."

  3 гады таму
 • ik krijg constant deze melding : Test-e-mailbericht verzenden: Er kan in Outlook geen verbinding worden gemaakt met de server voor uitgaande e-mail (SMTP). Neem contact op met de serverbeheerder of internetprovider (ISP) als u dit bericht blijft ontvangen.

  4 гады таму