Hotmail email instellingen voor Android

Hotmail
Op deze pagina vind je de Hotmail mail instellingen voor Android. Naast een overzicht met de imap en pop3 server mailinstellingen van Hotmail, bieden wij een uitgebreid stappenplan om jouw Hotmail email op een Android in te stellen. De exacte stappen kunnen per model verschillen, maar alle benodigde instellingen zijn hier terug te vinden. Mocht je er niet uitkomen of denk je dat er iets niet klopt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina!

Mail instellingen Hotmail

POP / IMAP imap
Inkomende server outlook.office365.com
Inkomende poort 993
SSL (beveiliging) inkomend ssl
Uitgaande server smtp.office365.com
Uitgaande poort 587
Inloggen vereist yes

Android stappenplan voor Hotmail mail

1 Open uw Email applicatie vanuit het menu, voeg een nieuw account toe en kies 'Overig'.

Als u nog geen account heeft kunt u gelijk beginnen met instellen. Open anders 'Instellingen' in de email app en kies voor 'Voeg account toe'.

2 Vul in het volgende scherm uw account gegevens in en klik op 'Login':

Email: uw Hotmail email-adres
Wachtwoord: uw Hotmail email-wachtwoord

3 Kies imap en vul onder onder 'Server inkomende post' de volgende gegevens in:

imap server: outlook.office365.com
Beveiligingstype: ssl
Poort: 993

4 Uw account is nu klaar voor gebruik.

Gefeliciteerd, uw account is nu ingesteld. Open de email app op uw smartphone om uw e-mail te gebruiken.

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over het instellen van email op je Android of denk je dat je een andere Hotmail kunt helpen? Laat hier onder een bericht achter!

 • Appt

  3 гады таму
 • Beste, ik kan mijn hotmail op mijn smartphone Samsung niet meer openen, krijg steeds bericht: er is iets misgegaan. deze informatie is momenteel niet beschikbaar. probeer het later opnieuw.

  3 гады таму
 • Uitgaande mail via de smartphone blijft steeds in wachtrij hangen. Via de laptop lukt het wel.

  3 гады таму
 • Hoi, Sinds 1-2 weken doet mijn hotmail op mijn telefoon het niet meer. Ik heb hem hierna opnieuw geprobeerd te synchroniseren, maar ik krijg de melding "Kan geen verbinding met de server maken vanwege een niet-vertrouwd of ongeldig certificaat'. Ik heb mijn hele account verwijderd en toen opnieuw toegevoegd, maar dan krijg ik dezelfde foutmelding. Wat kan ik doen om de mail weer te synchroniseren? groet, loic

  3 гады таму
 • Mijn echtgenote kan sinds vanmorgen haar hotmail niet meer raadplegen op haar TABLET omdat er steeds een melding verschijnt "server account is gewijzigd, vul paswoord in"? (1) Nochtans werkt haar hotmail-adres wél op smartphone en op desktopcomputer. (2) Bovendien wordt het paswoord behorende bij haar hotmail-adres als fout beoordeeld op haar tablet. Graag een oplossing aub. Dank bij voorbaat! Robert.

  4 гады таму
 • Beste, op mijn hotmail zet ik bepaalde interessante items vast met een soort duimspijker zodat ze bovenaan komen te staan. Helaas als ik dan mijn hotmail bekijk op mijn smartphone dan krijg ik die zaken (duimspijker) nergens te zien ook niet als ik ze via een zoekopdracht wil bekijken. De duimspijker is ook nog verschillend van de vlag. Want de vlag is blijkbaar wel aan te klikken op de smartphone. Hoe kan ik dit probleem oplossen? Alvast dank. Mvg, Sophie W

  4 гады таму
 • Mijn mails verdwijnen na een week. Ik vind ze nergens meer terug. Bedankt

  4 гады таму
 • Kan geen mails verzenden

  4 гады таму
 • Mijn server gaat niet kan geen email verzenden

  4 гады таму
 • Hotmail werkt niet meer

  5 гадоў таму