Base email instellingen voor Android

Base
Op deze pagina vind je de Base mail instellingen voor Android. Naast een overzicht met de imap en pop3 server mailinstellingen van Base, bieden wij een uitgebreid stappenplan om jouw Base email op een Android in te stellen. De exacte stappen kunnen per model verschillen, maar alle benodigde instellingen zijn hier terug te vinden. Mocht je er niet uitkomen of denk je dat er iets niet klopt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina!

Mail instellingen Base

POP / IMAP imap
Inkomende server pop3-adres van je provider
Inkomende poort
SSL (beveiliging) inkomend ssl
Uitgaande server mail.internetmail.be
Uitgaande poort 25
Inloggen vereist yes

Android stappenplan voor Base mail

1 Open uw Email applicatie vanuit het menu, voeg een nieuw account toe en kies 'Overig'.

Als u nog geen account heeft kunt u gelijk beginnen met instellen. Open anders 'Instellingen' in de email app en kies voor 'Voeg account toe'.

2 Vul in het volgende scherm uw account gegevens in en klik op 'Login':

Email: uw Base email-adres
Wachtwoord: uw Base email-wachtwoord

3 Kies imap en vul onder onder 'Server inkomende post' de volgende gegevens in:

imap server: pop3-adres van je provider
Beveiligingstype: ssl
Poort:

4 Uw account is nu klaar voor gebruik.

Gefeliciteerd, uw account is nu ingesteld. Open de email app op uw smartphone om uw e-mail te gebruiken.

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over het instellen van email op je Android of denk je dat je een andere Base kunt helpen? Laat hier onder een bericht achter!

 • Beste Nawal Login , tijdelijk PW, nieuw PW, enzovoort, een kat vindt er haar jongen niet in terug. Ik ben totaal van de wijs met al deze termen, en daarom heb ik x maal geprobeerd aan te melden Ik heb voor mijn echtgenote (cris tas) ook geprobeerd in de klantenzone te geraken, maar dat lukte niet echt. Ik wil alleen maar mijn of haar beltegoed of gespaarde saldo weten JP Gsm 0484973244

  3 гады таму
 • Krijg mijn berichten niet meer vind de server niet

  7 гадоў таму
 • Beste, base email versturen lukt niet heb alles juist ingevuld maar krijg steeds melding verbindingsfout.

  8 гадоў таму
 • Geachte, wat is de pop3 adres van base? Ik krijg alsmaar de melding dat de server niet te vinden is.... hierdoor kan ik mijn hotmailaccount niet installeren op mijn smartphone. Iemand slaagde erin dit wel te doen op mijn gsm, maar dan werden emails niet gesynchroniseerd..... bijgevolg heb ik dit moeten verwijderen....

  8 гадоў таму
 • Welke instellingen gebruik ik voor Thunderbird van Linux? En welke emailadressen en wachtwoorden: ik heb al een hele geschiedenis, gestart destijds met Versateladsl, dan werd het Tele2, en de laatste jaren Base. Ik ontving destijds de aanpassingen maar na de omschakeling naar Base kreeg ik die niet... Is mijn"vt631606" nog geldig? En moet daar dan nog steeds "@versateladsl" achter? Ik,veronderstel nu dus "base" in de plaats?! Maar geef ik dat in als mijn e-mailadres, of gewoon c.vanlinden@base ? Graag volledige update van al deze data aub, ook met POP of IMAP en in- en uitgaande servers en poortnummers aub"

  8 гадоў таму
 • Op mijn Android Smartphone kan ik wel nog mails ontvangen, maar er geen meer versturen?!? Instelling uitgaande e-mail heeft altijd gestaan en nu nog : SMTP-server : out.base.be (ook toen ik nog mails kon ontvangen). In uw mailinstellingen hierboven zie ik dat dit : mail.internetmail.be moet zijn. Kan ook dan nog altijd geen connectie krijgen met e-mailserver of moet dit ook aangepast worden in Outlook op mijn desktop?

  8 гадоў таму
 • ik heb een androïde tablet en het lukt niet om mijn mail in te stellen steeds hetzelfde ; server reageert niet

  8 гадоў таму