Skynet email instellingen voor Outlook

Op deze pagina vind je de Skynet mail instellingen voor Outlook. Naast een overzicht met de imap en pop3 server mailinstellingen van Skynet, bieden wij een uitgebreid stappenplan om jouw Skynet email op een Outlook in te stellen. De exacte stappen kunnen per model verschillen, maar alle benodigde instellingen zijn hier terug te vinden. Mocht je er niet uitkomen of denk je dat er iets niet klopt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina!

Mail instellingen Skynet

POP / IMAP imap
Inkomende server imap.skynet.be
Inkomende poort
SSL (beveiliging) inkomend none
Uitgaande server relay.skynet.be
Uitgaande poort
Inloggen vereist yes

Outlook stappenplan voor Skynet mail

1 Start Outlook, klik op het tabblad bestand en klik in de categorie informatie op Accountinstellingen.

2 Klik in het tabblad Email op Nieuw.

3 Schakel Serverinstellingen in en klik op volgende.

4 Selecteer Internet-e-mailadressen, klik op volgende en vul de volgende gegevens in onder gebruikersgegevens:

Uw naam: uw volledige naam.
E-mailadres: uw volledige e-mailadres.

5 In het vak Type Account onder Servergegevens selecteer je imap en vul je de volgende gegevens in:

Inkomende e-mail: imap.skynet.be
Inkomende poort:

Uitgaande e-mail: relay.skynet.be
Uitgaande poort:

6 Onder Aanmeldingsgegevens vul je de volgende instellingen in:

Email: uw Skynet email-adres
Wachtwoord: uw Skynet email-wachtwoord

Aanmelden met beveiliging: none

7 Klik op Accountinstellingen testen. Als alles goed gaat klik je op volgende en vervolgens op voltooien.

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over het instellen van email op je Outlook of denk je dat je een andere Skynet kunt helpen? Laat hier onder een bericht achter!

 • kan niet inloggen op nwe gsm

  1 месяц таму
 • Beste, sedert gisteren (06.10) krijg ik via live mail van Proximus foutmelding dat mijn wachtwoord niet correct is, quasi alles geprobeerd met de door mij gekende wachtwoorden, maar ik krijg me niet meer aangemeld op skynet.be. (pop skynet.be) de gebruikersnaam is juist maar het wachtwoord lijkt niet juist te zijn. Wat is er aan de hand

  1 месяц таму
 • ik volg de stappen die hierboven worden uitgelegd om een skynet email toe te voegen aan outlook, maar het wil niet lukken

  2 месяцы таму
 • ik ondervind eveneens een probleem om vanuit outlook mail berichten te beantwoorden; via webmail myproximus kan dit wel, maar ik wil ook outlook gebruiken natuurlijk. graag een oplossing hiervoor, dank, Annemie

  2 месяцы таму
 • Beste, het lijikt dat mijn account verbonden aan mij e-mail adres inge.wtterwulghe@busmail.net is gehackt en misbruikt wordt. Hoewel ik geen contacts mee zie staan heeft 1 van mijn kennissen een e-mail ontvangen om 4800€ te betalen. Ik wil deze account deactiveren maar ik vind nergens hoe ik dat moet doen. Alvast bedankt voor uw hulp. Met vriendelijke groeten, Inge.

  3 месяцы таму
 • Ik kan geen e-mails meer versturen, krijg steeds een foutmelding. E-mails ontvangen is geen probleem. Hoe is dit te verhelpen? Dank

  3 месяцы таму
 • ik krijg mijn skynet adres niet toegevoegd aan Outlook

  3 месяцы таму
 • Mijn skynet-mail adres synchroniseert niet of af en toe. gewoonlijk duurt het een dag of " voor mails worden binnengehaald, maar soms is het na een kwartier, soms een na een week. in 365 outlook.... enig idee hoe ik dit kan oplossen?

  4 месяцы таму
 • Sedert 3 of4 dagen kan ik geen e-mails ontvangen , die dringend zijn., vooral vanuit g-mail. Graag spoedige oplossing aub.

  4 месяцы таму
 • Beste ik heb een nieuw PC gekocht. Ik heb MS Office 2019 professional aangeschaft, echter ik krijg Outlook 2019 niet geïnstalleerd. Daarmee bedoel ik krijg mijn instellingen niet goed om mails via Skynet te ontvangen. Iemand een idee? Dank U.

  4 месяцы таму