EDPnet email instellingen voor iPhone

EDPnet
Op deze pagina vind je de EDPnet mail instellingen voor iPhone. Naast een overzicht met de imap en pop3 server mailinstellingen van EDPnet, bieden wij een uitgebreid stappenplan om jouw EDPnet email op een iPhone in te stellen. De exacte stappen kunnen per model verschillen, maar alle benodigde instellingen zijn hier terug te vinden. Mocht je er niet uitkomen of denk je dat er iets niet klopt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina!

Mail instellingen EDPnet

POP / IMAP imap
Inkomende server mail.edpnet.nl
Inkomende poort 143
SSL (beveiliging) inkomend none
Uitgaande server relay.edpnet.nl
Uitgaande poort 25
Inloggen vereist yes

iPhone stappenplan voor EDPnet mail

1 Open 'Instellingen', klik op 'Wachtwoorden en accounts' en 'Voeg account toe'.

Klik op uw provider naam als deze in het overzicht staat, of klik op 'Anders'

2 Zorg dat 'Email' is aangevinkt en klik op 'bewaar'.

Uw email account is nu opgeslagen. In de volgende stappen checken we of alle instellingen goed staan.

3 Klik op uw zojuist aangemaakte email-adres en kies 'Geavanceerd'. Zorg dat de volgende gegevens goed staan onder 'Inkomende gegevens':

Gebruik SSL: aan
Authenticatie: wachtwoord
Serverpoort: 143

4 Ga terug naar het vorige scherm en klik onder 'Uitgaande gegevens' op relay.edpnet.nl. Zorg dat de volgende gegevens goed staan:

Gebruik SSL: aan
Authenticatie: wachtwoord
Serverpoort: 25

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over het instellen van email op je iPhone of denk je dat je een andere EDPnet kunt helpen? Laat hier onder een bericht achter!

  • Ik maak reeds geruime tijd gebruik van edpnet voor internet, gsm, ...Ik heb onlangs de beltoon van mijn iphone aangepast zodanig dat deze langer belde, maar nu kan er niets meer ingesproken worden op mijn voicemail.

    8 гадоў таму
  • Mijn vader heeft als account armand.belien@edpnet.be maar ik kan op zijn I-pad zijn mailverkeer niet activeren! Account niet bekend bij Edp! Terwijl hij mails ontvangt op dit account! Zijn wachtwoord is hij vergeten dus wou ik een nieuw aanmaken maar dit lukt niet. Graag een antwoord a.u.b. Hoe we dit best oplossen. Alvast bedankt!

    8 гадоў таму
  • Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Kunnen jullie mij dat even doorsturen, a.u.b.? Dank bij voorbaat.

    8 гадоў таму