iCloud email instellingen voor Outlook

iCloud
Op deze pagina vind je de iCloud mail instellingen voor Outlook. Naast een overzicht met de imap en pop3 server mailinstellingen van iCloud, bieden wij een uitgebreid stappenplan om jouw iCloud email op een Outlook in te stellen. De exacte stappen kunnen per model verschillen, maar alle benodigde instellingen zijn hier terug te vinden. Mocht je er niet uitkomen of denk je dat er iets niet klopt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina!

Mail instellingen iCloud

POP / IMAP imap
Inkomende server imap.mail.me.com
Inkomende poort 993
SSL (beveiliging) inkomend ssl
Uitgaande server smtp.mail.me.com
Uitgaande poort 587
Inloggen vereist yes

Outlook stappenplan voor iCloud mail

5 Selecteer Internet-e-mailadressen, klik op volgende en vul de volgende gegevens in onder gebruikersgegevens:

Uw naam: uw volledige naam.
E-mailadres: uw volledige e-mailadres.

6 In het vak Type Account onder Servergegevens selecteer je imap en vul je de volgende gegevens in:

Inkomende e-mail: imap.mail.me.com
Inkomende poort: 993

Uitgaande e-mail: smtp.mail.me.com
Uitgaande poort: 587

7 Onder Aanmeldingsgegevens vul je de volgende instellingen in:

Email: uw iCloud email-adres
Wachtwoord: uw iCloud email-wachtwoord

Aanmelden met beveiliging: ssl

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over het instellen van email op je Outlook of denk je dat je een andere iCloud kunt helpen? Laat hier onder een bericht achter!

 • iCloud vraagt voor de inkomlende mail het vermelden van enkel je e-mailadres ZONDER SERVER -bvb. naam.voornaam ZONDER @icloud.com. Hoe stel je dat ik in in outlook ????

  3 гады таму
 • Kan mijn agenda en contacten van icloud niet op outlook krijgen - icloud mails daarentegen werken wel In iclod venster verschijnt outlook symbool niet welke dient aangekruist te worden voor d synchronisatie

  3 гады таму
 • krijg mijn icloud account niet in mijn outlook 2016 al deze gegevens vul ik correct in : Inkomende e-mail: imap.mail.me.com Inkomende poort: 993 Uitgaande e-mail: smtp.mail.me.com Uitgaande poort: 587 en mijn wachtwoord is correct ! Mvg,Lutgarde Vanzeebroeck

  3 гады таму
 • Ik krijg het icloud-account niet toegevoegd aan outlook, ww wordt steeds als fout aangegeven, terwijl ik 100% zeker weet dat het goed is en het ook gewoon op internet nog heb getest zojuist.

  4 гады таму
 • Wil graag een icloud account toevoegen in outlook 2019. Maar dit lukt niet Inkomende e-mail: imap.mail.me.com Inkomende poort: 993 Uitgaande e-mail: smtp.mail.me.com Uitgaande poort: 587

  4 гады таму
 • Waar vind ik mijn wachtwoord voor mijn icloud emailadres?

  4 гады таму
 • Ik krijg het icloud-account niet toegevoegd aan outlook, ww wordt steeds als fout aangegeven, terwijl ik 100% zeker weet dat het goed is en het ook gewoon op internet nog heb getest zojuist.

  4 гады таму
 • alle adressen staan via icoud waar vindt ik dat paswoord terug ? OMover te zetten naaar een andere pc

  4 гады таму
 • Beste, zoals de 2 voorgaande aangeven werkt iCloud bij mij in Outlook (2016, 365) ook niet meer. Enig advies zou zeer fijn zijn? Ik moet nu dagelijks mijn mails verwerken op mijn mobiele toestellen, zeer vervelend. Bedankt alvast.

  5 гадоў таму
 • Beste, sinds de laatste update kan ik niet meer werken met mijn icloud account in outlook. ik ontvang niets en kan ook niets versturen. Wat kan ik doen? Mvg Sas

  5 гадоў таму